skip to Main Content
Приймальна: 057 740-72-90 Відділ збуту: 050-327-66-83 order@rkf.com.ua
Виробництво тарного картону зросло втричі!

Виробництво тарного картону зросло втричі!

Постійне стремління до нового, більш якісного, такого, що несе користь не лише бізнесу, але й споживачам – це ключові фактори для досягнення успіху. Зрозумівши цю просту формулу, наша компанія, здавалося б, не лише продовжила рух в тому ж темпі, а набрала ще більше обертів, постійно збільшуючи асортимент, покращуючи його якість, та вивчаючи нові можливі напрямки розвитку. Як результат, нам вдалось досягти приємних цілей, відзначених не лише нами, а й нашими партнерами.

Наші досягнення та плани на майбутнє

Отже, з радістю представляємо вам приємну новину, що за останні півроку нашій компанії вдалось збільшити обсяги виробництва тарного картону аж втричі в порівнянні з попередніми періодами! Цей чудовий показник став результатом невтомної спільної праці як керівництва, так і кожного зі співробітників, що працюють на одну ціль – принести ще більше користі споживачам.

Окрім цього, за останній рік були покращені вже напрацьовані, а також впроваджені і нові технології. Кожен з працівників здійснив неоціненний вклад у розвиток усіх наших напрямків, за що ми безмежно вдячні. Ми не зупинятимемось на досягнутому, а з величезною охотою, бажанням та ентузіазмом змушуватимемо показники ефективності зростати і далі, адже перед нами нові плани та цілі, що просто приречені на успіх.

Як то кажуть, «терпіння і труд»… Вперед, до нових звершень!

Back To Top

    Замовити дзвінок:


      Book a call:


        Заказать звонок:


          Zarezerwuj rozmowę: