skip to Main Content
Приймальна: 057 740-72-90 Відділ збуту: 050-327-66-83 order@rkf.com.ua
Адміністрація «РКФ» привітала з Днем знань першокласників Роганського ліцею

Адміністрація «РКФ» привітала з Днем знань першокласників Роганського ліцею

1 вересня знаменує початок нового навчального року для учнів, студентів, вчителів і батьків. Цей день дозволяє дорослим повернутися в чи не найкращі роки свого життя, а школярам – до своєї другої домівки, яка встигла стати такою рідною і особливою. Для кожного з них це не просто святкова лінійка, зустріч із друзями після кількох місяців відпочинку і повернення до звичного ритму навчання, а й хвилювання і непересічні, притаманні тільки цьому дню настрій і традиції.

Особливо зворушливим цей день є для першачків, яким вперше доведеться переступити шкільний поріг. Розділити з ними щасливі миттєвості, привітати зі святом і вручити символічні презенти прийшли і представники нашої компанії, чий офіс розташований поблизу – буквально через дорогу від ліцею.

Ми особисто познайомилися з адміністрацією Роганського ліцею, розпитали про потреби навчального закладу й дізналися, чим можемо посильно допомогти. З’ясувавши, що саме і в якій кількості потрібно учням, закупили необхідні товари і відвідали урочистості з нагоди Дня знань, де привітали й вручили подарунки першокласникам. Дітки були неабияк раді отримати новенькі зошити, щоденники, кольорові олівці та іншу канцелярію.

Від імені адміністрації і персоналу АТ «РКФ» учням побажали, щоб їхня подорож до Країни знань була по-справжньому захопливою й цікавою, а дорога до неї була наповнена тільки позитивом і хорошими емоціями.

Віримо: такі дійства будуть регулярними, ставши хорошою традицією.

Back To Top

    Замовити дзвінок: