skip to Main Content
Приймальна: 057 740-72-90 Відділ збуту: 050-327-66-83 order@rkf.com.ua

Палітурний картон: нестандартний, але вже такий звичний матеріал у меблевій промисловості

Палітурний картон, попри назву, використовується далеко не лише для палітурок. Одна із сфер, де він часто незамінний, – це виготовлення меблів та домашнього декору. За його допомогою надають жорсткості різним виробам, створюють табурети, тумбочки, полиці, лялькові будиночки, рамки для фото, стелажі і ще багато всього – обмежує цей список лише фантазія.

Чому саме обкладинковий картон?

Почнімо з того, що саме цей вид картону є найміцнішим та найщільнішим. Він безпечний для навколишнього середовища, рівний та гладкий, з ним легко працювати. Його можна свердлити і зшивати, різати, штампувати – робити все, щоб отримати той виріб, який ви задумали. Обробляти його легше, ніж дерево чи метал, і тому процес виготовлення теж йде швидше. Товщина картону може становити від 0,8 мм до 4 мм. Матеріал стійкий до розривів і згинів, важко ріжеться ножицями та не розшаровується. Все це робить його ідеальним для виробництва меблів різних видів. Звісно, для ліжок, крісел, столів використовувати його небажано – все ж таки класичні матеріали краще витримають вагу людини, – але для інших деталей гарнітуру він підійде. Хоча найчастіше з нього роблять лише певні елементи: дно шухляд, основи фоторамок і картин, полиці шаф і тумбочок, оббивка… Це допомагає не лише прискорити, а й здешевити виробництво, що вигідно не тільки для підприємств, а й для покупців.

Щільний картон стійкий до забруднень і легко очищається, має низьку собівартість і при цьому надзвичайно зносостійкий, витримує вологу. На нього легко наноситься фарба, штампування, декорації за рахунок шорсткої фактури. Виготовляється він із деревини та целюлози, але ми використовуємо лише макулатуру: це робить картон максимально вигідним, екологічно чистим та безпечним, не потребує вирубування лісів. Використання вторинної сировини зовсім не впливає на експлуатаційні характеристики матеріалу – він все ще чудово витримує механічні навантаження, а всі вищевказані особливості жодним чином не те, що не втрачаються, а й не мінімізуються. Картон і вироби з нього не втрачають первинного вигляду і не деформуються роками.

Як замовити картон для палітурок в АТ «Роганська картонна фабрика»?

Щоб прорахувати замовлення на нашому сайті, заповніть форму зворотного зв’язку на сайті. Її можна знайти внизу головної сторінки або ж у меню, в розділі «Замовити дзвінок». Вам знадобиться ввести своє ім’я, місто, номер та вибрати категорію потрібного товару. Також ви можете зв’язатися з нами самостійно у зручний для вас час за номером, вказаним у розділі контактів, або ж відправити лист на електронну пошту order@rkf.com.ua .

Back To Top

    Замовити дзвінок: