skip to Main Content
Приймальна: 057 740-72-90 Відділ збуту: 050-327-66-83 order@rkf.com.ua

Палітурний картон – у дефіциті на європейському ринку. «РКФ» пропонує вихід!

Сьогодні в найрізноманітніших сферах людської діяльності використовують матеріали, застосування яких деякий час тому викликало б мінімум подив. Взяти, наприклад, виробництво меблів. «Традиційними» матеріалами для їх виготовлення завжди вважалися деревина, фанера, ДВП і МДФ, метал, камінь, скло, пластик. Останнім часом до цього списку приєднався один із видів картону – палітурний. Завдяки своїм властивостям (доволі висока міцність, щільність, жорсткість, стійкість до механічних навантажень і простота у використанні) він почав активно застосовуватися в цій сфері – настільки, що європейські виробники станом на сьогодні відчувають справжню нестачу цього матеріалу.

Чому щільний картон палітурний відсутній у достатній кількості і чим можна зарадити в цій ситуації?

Справа в тому, що картонні виробництва в Європі серйозно завантажені і не можуть повністю задовольнити потреби меблевих виробництв. В таких умовах останні змушені шукати вихід в інших місцях, зокрема в країнах, що не входять до складу ЄС. Однією з них є Україна в особі АТ «Роганська картонна фабрика».

Наша компанія рада заявити, що перші контакти з меблевими виробництвами з цього питання уже були встановлені, проте ми не зупиняємося на досягнутому. «РКФ» пропонує свою допомогу у вирішення широкого спектру завдань. В асортименті представлений картон марки «ПКС» з показниками щільності 0.8, 1.0, 1.25, 1.5, 1.75, 2.0, 2.5 і 3.0.

Як замовити палітурний картон з нашого каталогу?

Зробити це можна декількома способами. Для оформлення замовлення зателефонуйте нам за контактним номером, напишіть на пошту або ж просто замовте зворотний дзвінок, заповнивши форму на сайті.

Back To Top

    Замовити дзвінок:


      Book a call:


        Заказать звонок:


          Zarezerwuj rozmowę: